Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop regie door Ronald Wolthuis

5 februari 2018 om 20:00 tot 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk allemaal)

An event every week that begins at 8:00pm on maandag, repeating until 5 March 2018

€10

Deze workshop zal zich gaan richten op regie en alles wat daarbij komt kijken.

Denk aan: hoe pak je een stuk aan? Welke keuzes moet je als regisseur maken en hoe maak je die? (diepere lagen, boodschap, etc.) en vooral welke aanpak kies je? Ook m.b.t. bijvoorbeeld indelingen repetities.

Daarnaast krijgen we ook tools, tips en trucs om spelers in hun rol te krijgen. Beleving, behandeling van tekst, uitdiepen personages. Hoe help je iemand die het niet van nature in zich heeft om er toch wat uit te halen? Hoe breng je over wat voor jou logisch is maar de speler niet begrijpt (want die heeft niet het overzicht en de symboliek voor ogen die je als regisseur wellicht hebt). Hoe help je een dyslectische beelddenker om te gaan spelen ondanks onzekerheid over teksten?

In het kader van “je bent nooit te oud om iets nieuws te leren”: geef je snel op!

De workshop zal bestaan uit 4 maandagavonden van 20:00 tot 22:00/22:30, te beginnen op 5 feb en vervolgens zal de rest op 12, 19 en 26 februari plaatsvinden. De workshop zal worden gegeven door Ronald Wolthuis.
Omdat de eerste is vervallen is de laatste workshop op maandag 5 maart toegevoegd.

Wij vragen van de leden een bijdragen van 10 euro en een deel zal worden betaald met het budget dat de s&o tot haar beschikking heeft. De eigen bijdrage kan vooraf of bij aanvang van de cursus op toneel gepind worden.

Geef je op via het aanmeldingsformulier in het evenement. Aanmelden voor één van de data is voldoende. In verband met de opbouw van de workshop is het de bedoeling dat je alle vier de data erbij bent.

Aanmeldingen

Er zijn nog geen aan- of afmeldingen

Gegevens

Datum:
5 februari 2018
Tijd:
20:00 tot 22:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Clubgebouw
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: