Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Improvisatie door Michael Diederich

ma 12 oktober om 20:00 tot 22:30

€60

12, 19 en 26 oktober

Improvisatie kent vele vormen. De spelvormen zoals bekend van De Lama’s, de scenes zoals bekend van De Vloer Op en nog veel meer variaties. Maar ook als je niet aan theatersport doet, kun je veel aan improvisatie hebben. Als je de techniek beheerst om ad hoc een personage vorm te geven of een emotie uit te spelen, dan kun je dat heel goed gebruiken om nog sneller in je rol te komen bij een toneelstuk vanuit script. En dat geeft je weer meer tijd om dat personage uit te diepen. En behalve handig is improvisatie natuurlijk ook gewoon heel erg leuk!

Bijna iedereen kent Michael Diederich wel, al weet je het zelf misschien niet. Hij was één van de vaste castleden van Boom Chicago in het Leidschepleintheater in Amsterdam, schitterde als DJ Monty in de Van den Ende-musical “Saturday Night Fever” en is één van de juryleden in het talentenprogramma “All Together Now” bij RTL4. Verder is Michael vaak te zien geweest met diverse kleine rollen in series en reclames. Michael is ook trainer en regisseur bij diverse amateur- en profgezelschappen.

Aanmelden korte cursus

  • Geef aan voor welke cursus je je wilt aanmelden
  • Laat weten waarom je je aanmeldt, wat je verwacht of hoopt te leren en waarom je dat wil. Je mag ook aangeven of je ervaring hebt of niet. Het is ter informatie voor de cursusleider, foute antwoorden zijn er niet!

Gegevens

Datum:
ma 12 oktober
Tijd:
20:00 tot 22:30
Kosten:
€60
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

SchakelTheater
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: