Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gluren bij de Buren Gooise Meren

11 maart 2018 om 13:00 tot 18:00

Gratis

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Gooise Meren. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per woonkamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Gooise Meren gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Dubbele deelname van De Schakel

Toneelvereniging De Schakel springt in het diepe met een spannende improvisatievoorstelling, waarbij wij ons niet beperken tot alleen de woonkamer. Door het hele huis zullen gelijktijdig verschillende scenes gespeeld worden. Niemand weet nog hoe die gaan lopen, en de spelers worden van de ene naar de andere scene heen en weer geslingerd. Lukt het de spelers om alle geheimen te ontrafelen?

De Schakel speelt op de Oud Bussumerweg 4 in Bussum: 14:30 / 16:00 / 17:30 uur

Ons clubgebouw wordt tevens gebruikt als speellocatie. Hier speelt de voorstelling “Oma met haar nazaten”, over een kleinkind dat voor het eerst naar de bioscoop mag met oma. Ze verheugen zich er beiden op, maar het loopt anders dan ze verwachten.

Oma met haar nazaten speelt op de Huizerweg 58E in Bussum: 13:00 / 14:30 / 16:00 uur

U kunt dus beide voorstellingen zien, en nog veel meer! Stippel uw route uit door het volledige programma te bekijken op de website van Gluren bij de Buren Gooise Meren!

Wanneer vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt door heel Gooise Meren plaats op zondag 11 maart 2018. Tussen 12:00 en 17:00 uur spelen we drie keer op een locatie én wordt er drie keer in ons clubgebouw opgetreden. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

Voor meer informatie over het festival en de verschillende acts en locaties kun je gluren op Glurenbijdeburen.nl, en hou vooral hun Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste updates!

Foto’s van Gluren bij de Buren Gooise Meren 2018

Gegevens

Datum:
11 maart 2018
Tijd:
13:00 tot 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.glurenbijdeburen.nl

Overige informatie

Genre
improvisatie

Locatie

SchakelTheater
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: