Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Decorbouw Snorro

6 oktober 2019 om 12:00 tot 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk allemaal)

An event every week that begins at 12:00pm on zondag en zaterdag, repeating until 27 October 2019

An event every week that begins at 20:00 on maandag, repeating until 28 October 2019

Vanaf half september (na Bussum Cultureel en het SchakelTheaterCafe) hebben we elk weekend en elke maandag Decorbouw voor Snorro gepland staan. Er zijn wat uitzonderingen: maandag 23 september i.v.m. vergadering en zaterdag 5 oktober i.v.m. kennismakingsworkshop. Hieronder het hele schema.

De zaterdagen en zondagen klussen we van 12:00 tot 17:00 uur en kunnen we de rotzooi laten liggen. De maandagen klussen we van 20:00 tot 22:30 (reguliere repetitietijd) en gebruiken we om dingen af te werken, op te ruimen en alles weer klaar te zetten voor de repetitie op donderdag.

Hiermee hebben we genoeg weekenden en maandagen om de klus te kunnen klaren, mits er genoeg helpende handjes zijn. We vragen iedereen om zo snel mogelijk aan te geven wanneer je er kunt zijn en zo veel mogelijk data aanwezig te zijn, met name in het begin. Voor iedereen is altijd wel wat te doen.

Hoe meer mensen er helpen, hoe eerder we klaar zijn, hoe eerder we in het decor kunnen repeteren en hoe groter de kans dat we eerder klaar zijn (en dagen kunnen later vervallen). We gaan er met z’n allen een prachtig plaatje van maken!

Klusleiding ligt bij Barry en Sidney, dus als je vragen hebt kun je bij hun terecht, zij weten wat er moet gebeuren en zorgen ervoor dat alles aanwezig is dat nodig is om te klussen.

Log aub in om uzelf te aan of af te melden voor een activiteit.

Aanmeldingen
Scroll naar rechts voor meer data en om je beschikbaarheid te wijzigen.

Er zijn nog geen aan- of afmeldingen

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
12:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Clubgebouw
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
https://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: