Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gluren bij de Buren Gooise Meren

zo 11 maart om 13:00 tot 18:00

Gratis

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Gooise Meren. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per woonkamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Gooise Meren gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Wat doet De Schakel?

Wij doen dubbel mee! Ergens in een huiskamer in de gemeente Gooise Meren spelen wij 3 keer een kleine voorstelling. In ons clubgebouw aan de Huizerweg 58E wordt ook 3 keer een voorstelling gegeven. Waar wij gaan spelen en welke act er in ons clubgebouw te zien is, is nog niet bekend. Hou de website in de gaten voor meer informatie of kijk op www.glurenbijdeburen.nl voor meer info over het evenement.

Wanneer vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt door heel Gooise Meren plaats op zondag 11 maart 2018. Tussen 12:00 en 17:00 uur spelen we drie keer op een locatie én wordt er drie keer in ons clubgebouw opgetreden. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

Gegevens

Datum:
zo 11 maart
Tijd:
13:00 tot 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.glurenbijdeburen.nl

Locatie

SchakelTheater
Huizerweg 58 E
Bussum, 1402 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14723120
Website:
http://www.toneeldeschakel.nl

Geef een reactie

Eerdere voorstellingen: